Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Fermentacja ogórków małosolnych prowadzi do powstania...
fot. pixabay

Oto pięć powodów, dla których warto jeść ogórki małosolne. Po pierwsze wpływają na trawienie

Probiotyki

Fermentacja ogórków małosolnych prowadzi do powstania korzystnych bakterii, zwanych probiotykami. Probiotyki są ważne dla zdrowia jelit, wspomagają trawienie i wzmocnienie układu odpornościowego.

Zobacz również

Puchar Polski ZZPN: Bałtyk, Gwardia i AP Kotwica grają dalej [ZDJĘCIA]

Puchar Polski ZZPN: Bałtyk, Gwardia i AP Kotwica grają dalej [ZDJĘCIA]

Odpust w parafii świętego Stanisława w Kielcach z biskupem Piotrowskim [ZDJĘCIA]

Odpust w parafii świętego Stanisława w Kielcach z biskupem Piotrowskim [ZDJĘCIA]

Polecamy

Uwielbiasz spektakularne widoki? To musisz zobaczyć te klify w Polsce

Uwielbiasz spektakularne widoki? To musisz zobaczyć te klify w Polsce

Odmowa przyjęcia mandatu 2024. Kiedy można i czy warto skorzystać z takiej możliwości

Odmowa przyjęcia mandatu 2024. Kiedy można i czy warto skorzystać z takiej możliwości

Nowy ranking kieszonkowców w Europie. W tych miejscach bardzo uważaj!

Nowy ranking kieszonkowców w Europie. W tych miejscach bardzo uważaj!