MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
9 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na koniec dodaj do potrawy ugotowaną fasolkę. Wymieszaj...
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczny kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Wypróbuj przepis na szybki obiad na lato z nutą orientu. Poczuj wyjątkowy smak umami

Kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Krok 7

Na koniec dodaj do potrawy ugotowaną fasolkę. Wymieszaj całość i podsmażaj jeszcze tylko minutę. Gotowe.

Zobacz również

Pożar pustostanu przy ulicy Ruskiej w Szczecinie

Pożar pustostanu przy ulicy Ruskiej w Szczecinie

Kto ma najwięcej kibiców na Euro? Powstał ranking. Polska w czołówce!

Kto ma najwięcej kibiców na Euro? Powstał ranking. Polska w czołówce!

Polecamy

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Ta kawa chłodzi i odchudza. Dodaj do niej azjatyckiego króla przypraw

Ta kawa chłodzi i odchudza. Dodaj do niej azjatyckiego króla przypraw

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny