MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
8 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wlej na patelnię wodę, resztę sosu teriyaki, dodaj sól,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczny kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Wypróbuj przepis na szybki obiad na lato z nutą orientu. Poczuj wyjątkowy smak umami

Kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Krok 6

Wlej na patelnię wodę, resztę sosu teriyaki, dodaj sól, chili i wymieszaj. Przykryj patelnię i duś około 10 minut. Jeśli po tym czasie danie wyda ci się za bardzo płynne, to dodaj 1 łyżeczkę mąki ziemniaczanej lub kukurydzianej, wymieszaj i pogotuj jeszcze 2 minuty.

Zobacz również

Piotr Milczarek z klubu Shark  bokserskim mistrzem Polski!

Piotr Milczarek z klubu Shark bokserskim mistrzem Polski!

Ostrzeżenie meteo. Cała Polska zaznaczona na czerwono

Ostrzeżenie meteo. Cała Polska zaznaczona na czerwono

Polecamy

Funkcjonariusz z Łabiszyna laureatem konkursu "Policjant, który mi pomógł"

Funkcjonariusz z Łabiszyna laureatem konkursu "Policjant, który mi pomógł"

Gdzie najlepiej studiować prawo? Ranking wydziałów 2024

Gdzie najlepiej studiować prawo? Ranking wydziałów 2024

Uciążliwe objawy i osłabienie. Ta infekcja jest groźna także dla dorosłych

SYGNAŁ CZYTELNIKA
Uciążliwe objawy i osłabienie. Ta infekcja jest groźna także dla dorosłych