Wielu ludzi nie wyobraża sobie kuchni bez ręczników papierowych. Używa się ich nie tylko do posprzątania, kiedy coś się wyleje, ale także do odsączania nadmiaru tłuszczu z potraw. Mają ogromną przewagę nad materiałowymi ściereczkami kuchennymi, które są siedliskiem bakterii i po kilku dniach ich używania zaczynają brzydko pachnieć!
Przeczytaj:
Niektóre ręczniki papierowe, zwłaszcza te szorstkie i chropowate nie lubią się z delikatnymi powierzchniami. Czyszczenie ich w ten sposób może je zniszczyć lub dołożyć pracy.
Oferty wiosennych sukienek i nie tylko
Sprzęt RTV na promocji, z której warto skorzystać
Jak głosujemy w II turze wyborów samorządowych
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Dzieje się w Polsce i na świecie – czytaj na i.pl
- Polski samolot musiał nagle lądować na Islandii. Nerwowa sytuacja na pokładzie
- Gwiazdy „Pulp Fiction” na 30. rocznicy premiery filmu. Niektórych zabrakło
- Kokosanka pingwinem roku. Ptak z gdańskiego zoo bije rekordy popularności
- Sto dni do rozpoczęcia Igrzysk Olimpijskich w Paryżu. Co mówią mieszkańcy Paryża?